تبلیغات
وبلاگicon
Isfahan City - غذاهای اصفهانی : کباب حسینی
اِصـ ـفـ َـهــــــــــ ـان شَهـــــــــرِ زیبایِ خُداســـ ـتـــــــ

غذاهای اصفهانی : کباب حسینی

دوشنبه 7 بهمن 1392 06:38 بعد از ظهر

نویسنده : Admin
ارسال شده در: سوغات و صنایع دستی اصفهان ،

غذاهای اصفهانی...
نظرتون چیه؟!
.
.
.
.
کباب حسینی

مواد لازم :
گوشت سر دست گوسفند 1000 گرم
پیاز 500 گرم
دنبه 250 گرم
كره 150 گرم
فلفل سبز 250 گرم
گوجه فرنگی 500 گرم
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولا از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولا در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است )
گوشت را قطعه قطعه می بریم ( باندازه تقریبا طول 4 قطر 2 سانتیمتر ) و سیخهای چوبی را پوست می کنیم و نوک آنها را تیز می نمائیم ، بعد بترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا انجا که سیخها پرشوند ( طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد ) ، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یکردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده می چنیم و یک ردیف از سیخهای کبابرا روی آن می چنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و بهمین ترتیب ادامه می دهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند .
آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید بهیچوجه آب نداشته باشد . کبابها را با همان سیخ در دیس می چنیم و سر میز میبریم .
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کرده ایم استفاده کنیم .


Photo: ‎یه پست جدید
غذاهای اصفهانی...
نظرتون چیه؟!
.
.
.
.
کباب حسینی

مواد لازم :
گوشت سر دست گوسفند 1000 گرم
پیاز 500 گرم
دنبه 250 گرم
كره 150 گرم
فلفل سبز 250 گرم
گوجه فرنگی 500 گرم
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولا از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولا در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است )
گوشت را قطعه قطعه می بریم ( باندازه تقریبا طول 4 قطر 2 سانتیمتر ) و سیخهای چوبی را پوست می کنیم و نوک آنها را تیز می نمائیم ، بعد بترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا انجا که سیخها پرشوند ( طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد ) ، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یکردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده می چنیم و یک ردیف از سیخهای کبابرا روی آن می چنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و بهمین ترتیب ادامه می دهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند .
آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید بهیچوجه آب نداشته باشد . کبابها را با همان سیخ در دیس می چنیم و سر میز میبریم .
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کرده ایم استفاده کنیم .


" آناهیتا "‎




ابزار امتیاز دهی

دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: دوشنبه 7 بهمن 1392 06:39 بعد از ظهر



مترجم وب با 36 زبان زنده دنیا

Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

فرم تماس

كد ماوس